wie wij zijn

Wij zijn Wim (1947) en Marlies (1948) van Hout.
Werken met mensen loopt als een rode draad door ons leven.

Ik, Wim, ben werkzaam geweest in veel sectoren van het bankbedrijf, o.a. als hoofd administratie, hypotheek-, financieel- en beleggingsadviseur en als directeur.

Sinds 1997 heb ik een eigen adviesbureau Midden & Kleinbedrijf, met als specialisaties het schrijven van investerings- en businessplannen en het begeleiden van ondernemers. Bij de Grote Beek, GGZ-instelling In EIndhoven, werk ik parttime als koster.
Als vrijwilliger ben ik, tot voor kort, ruim twaalf jaar voorzitter van de Stichting Beheer Bewonersgelden bij de Koninklijke Kentalis, instituut voor Doven en Slechthorenden, geweest. Bij de Connecting Hearts Foundation, een stichting die door kleinschalige projecten kansarme kinderen en ouderen, in met name India, ondersteunt, ben ik penningmeester. Verder werk ik als vrijwilliger voor de bezoekgroep Geestelijke Hulpverlening in een verzorgingstehuis.

Ik, Marlies, heb gewerkt als secretaresse met internationale contacten, in ouderenwerk en vluchtelingenwerk en als freelancer in de particuliere thuiszorg. Momenteel ben ik werkzaam als counseller/coach vanuit mijn praktijk “Vlinder”.
Als vrijwilliger ben ik werkzaam geweest in jeugd- en wijkwerk en als begeleider van ouderen met geestelijke hulpvragen.